Paula Östh
Rekryteringskonsult

paula.osth@pafrekrytering.se
Telefon:
076-393 90 77

PAf Rekrytering AB
Skeppsbron 5-6
411 21 Göteborg

Paula Östh

Paula är en nyfiken och driven beteendevetare med passion för rekrytering och ledarskap. Paula har arbetat med organisationsfrågor och ledarskap i olika, högre befattningar de senaste 14 åren och har hela tiden vidareutvecklat sig med utbildningar och inspiration längs vägen. Hon håller sig uppdaterad med de senaste rönen och är mån om att skapa lyckade arbetsprocesser. Rekrytering, personalfrågor och försäljning har varit en röd tråd och hon har studerat bland annat vid Linköpings och Göteborgs universitet.

Tidigare har Paula bott i England och studerat språk och management och redan där väcktes intresset för organisationsutveckling via olika projekt.

Paula driver eget företag och har ett brett kontaktnät inom många olika branscher vilket ger stora möjligheter att hitta rätt personer till rätt position inom er organisation. Människors drivkrafter och motivation ligger Paula nära och hon lägger stort engagemang och passion i sitt arbete och hjälper er hela vägen för att nå bästa resultat.

Vid sidan om sitt arbete är Paulas stora passion flygning. Hon är pilot och flyger helikopter och gyroplan. Du kan se henne flyga förbi utefter västkusten vackra dagar. Hon och hennes sambo har flygevent och utbildningar och gillar att ordna happenings kring detta.