hans_lundberg

Hans Lundberg
VD

hans.lundberg@pafrekrytering.se
Telefon:
070-413 05 80

PAf Rekrytering AB
Skeppsbron 5-6
411 21 Göteborg

Hans Lundberg

Hans Lundberg har 20 års erfarenhet från bank- och finansmarknaden och arbetade under flera år på Handelsbanken med storföretag. I Stenbecksgruppen arbetade han länge som chef, bland annat som projektledare för Americas Cup Project. Hans har arbetat mycket internationellt och bott i Nya Zeeland och i Frankrike.

Kunden står alltid i centrum för Hans som genom sitt breda kontaktnät har lätt att hitta personen du söker. Eftersom han har arbetat med såväl små som mycket stora företag har han lätt att sätta sig in i olika företags kultur och organisation. 2004 började Hans på PAf Rekrytering och han jobbar med rekrytering till alla typer av företag i alla branscher.

Förutom en utbildning i ekonomi från Göteborgs Universitet har Hans studerat ledarskap på Göteborgs Managementinstitut. Han är dessutom certifierad i PLUS-analys.

Hans är en social person som har lätt att skapa kontakter, det stora intresset är idrott vilket avspeglas i ett av hans uppdrag. Under fem år var Hans ansvarig för ekonomi, finans samt administration i Sveriges enskilt största idrottssatsning genom tiderna, Victory Challenge.