Carl-anton

carl-anton.genberg@pafrekrytering.se
Telefon: 070-585 04 32
Skeppsbron 5-6 411 21 Göteborg

Carl-Anton Genberg

Carl-Anton har mer än 15 års erfarenhet av ledarskap och försäljning i olika former och branscher och arbetade under flera år i Telia Sonera som försäljningschef.
I det engelska konsultbolaget SHL ansvarade han för utvärderings och utvecklingsprogram för flera globala företag såsom Ikea, AB Volvo, Ericsson, Sony mfl. I EU-projektet Avanto ansvarade han för utveckling av insatser och metoder för ledningsutveckling, lärande organisation och strategisk kompetensutveckling för 66 små och medelstora företag med tillväxtambitioner.
Att utveckla individ så det utvecklar verksamhet är en stark drivkraft för Carl-Anton. Kunder han arbetat med vittnar om mätbara förändringar i beteende hos deltagare i utvecklingsprogram och konkreta förbättringar för verksamhet.
Carl-Anton har en magisterexamen inom management och organisation. Han är certifierad i flera instrument för ledarutvärdering och utveckling, tex OPQ, MQ, ledarscenarios, 360° från SHL, Hudson och Pi-company/Hucama och Strategisk kompetensförsörjning SIS 624070.
Utmaningar sporrar i arbetet såväl som fritiden och han har två Vasalopp i benen. Han spenderar gärna sin lediga tid med familjen och tycker om att komma ut i naturen, vandring, skidor eller bara ”känna vinden i ansiktet”.